Alpaca-verlovingen, alpaca weddings en alpaca trouwfoto’s zijn in de VS sinds enkele jaren dé trend bij verliefde, verloofde én getrouwde koppels en dat kan nu ook voor het eerst in Europa. Op Ibiza, natuurlijk, want waar anders..?

Als eerste en enige alpacaboerderij op Ibiza biedt Es Currals Alpacas Ibiza de mogelijkheid om jouw huwelijk op een originele wijze op te luisteren door de huwelijksreceptie in beperkte kring te laten plaatsvinden tussen de meest schattige knuffeldieren op de planeet. Klinken op jullie huwelijksgeluk met je naasten te midden van 14 lieve alpaca’s: dat vergeet niemand meer.

[luv_separator width=”100%” height=”70px”]

Maar ook wie de stap nog moet zetten en op de knie moet, kan dit doen in het gezelschap van de alpaca’s op Ibiza. Je toekomstige wederhelft tijdens een boerderijbezoek verrassen door plots door de knie te gaan en achter de flaporen van een van de alpaca’s de verlovingsring tevoorschijn te toveren: kan het nog romantischer?

Daarnaast biedt deze door prachtige natuur omringde alpaca farm ook de mogelijkheid om een unieke herinnering mee te nemen naar huis middels een professionele fotoshoot met deze fluweelzachte wolwonders. Een memorabel moment voor altijd vastgelegd op een even memorabele manier. Onze alpaca’s zijn ook beschikbaar voor photoshoots voor reclamecampagnes en andere promotionele doeleinden.