Met dank aan de natuur

De natuur geeft ons veel, héél veel. Met de combinatie van onze alpacaboerderij en weefstudio willen we daar dankbaar gebruik van maken en tegelijk ook de natuur en onze omgeving iets teruggeven.

Onze alpaca’s schenken ons niet alleen wol van uitmuntende kwaliteit, maar zijn tevens heerlijk gezelschap. Deze lieve knuffelhelden zijn onze kindjes die ons elke dag weer ontzettend veel plezier en levensvreugde geven. Ze verdienen dan ook om in optimale omstandigheden te kunnen leven en genieten van hun thuis op Ibiza.

“De gezondheid en levenskwaliteit van onze alpaca’s is altijd onze absolute prioriteit.”

Maar we willen al dat alpaca-plezier natuurlijk ook graag delen. Met de natuur, met de omgeving en met onze medemens. Zonder dat de dieren daar ook maar enige last of stress van ondervinden, tonen we jong en oud graag al die geweldige eigenschappen van onze alpaca’s.

Ook onze weefstudio drijft volledig op die unieke wisselwerking met de natuur en onze paradijselijke omgeving. Naast de wol schenkt de natuur ons immers ook lokale bloemen en planten waarmee we die wol op een natuurlijke wijze kunnen kleuren en bewerken.

Oude ambacht in nieuwe kleren

[luv_separator height=”15″]

Ibiza kent bovendien een rijke traditie van weven en spinnen en daar willen we graag weer mee aanknopen. Door workshops te organiseren over wolbewerking en weven, door de oude spin- en weefambachten van het eiland weer af te stoffen en door die oude artisanale tradities te betrekken bij ons creatief proces en zo het respect te geven dat ze verdienen.

“Ibiza kent een rijke traditie van weven en spinnen en daar willen we graag weer mee aanknopen”

En niet te vergeten: onze weefcreaties zijn toonbeelden van duurzaamheid: unieke creaties op basis van 100% natuurlijke stoffen, met de hand gemaakt op basis van eeuwenoude patronen en goed voor decennialang wolplezier.

Op die manier is de cirkel rond en geven we de natuur en omgeving terug wat we krijgen. En dat is veel, héél veel.