[luv_separator width=”100%” height=”70px”]

Barbarella

Barbarella, soms ook wel Babs genoemd door haar vriendinnen, is zonder twijfel de braafste meid van de merrieweide. Hoewel ze genoemd werd naar de hoofdrolspeelster uit de gelijknamige legendarische sf-film uit eind jaren ’60, vertolkt door seksidool Jane Fonda, heeft onze alpacaversie van Barbarella eerder een terughoudend karakter.

Ze zal zich niet zomaar laten kisten door de twee andere, iets vurigere dames, maar in tegenstelling tot de Queen of the Galaxy uit de film heeft onze Barbarella totaal gaan ambitie om leading lady te worden. Ze volgt meestal haar weigenoten in hun doen en laten en doet verder geen vlieg kwaad. Haar Zuid-Amerikaanse moeder stierf kort na haar geboorte aan kanker, maar ze kijkt nog altijd erg op naar haar Kiwi-vader, een echte tophengst van de Alpaca Flanders-kwekerij die haar aan de lopende band halfbroertjes en –zusjes bezorgt.

Barbarella is niet groot of klein en niet direct het mooiste meisje van de klas, maar ze is wel bijzonder trots op haar speciale vachtkleur met de prachtige naam light rose grey. De stiekem toch wat ijdele Babs zal daarom niet snel een zanddouche nemen in het rode zand van haar wei.

[luv_separator width=”100%” height=”70px”]