ONE WITH NATURE
Made in Ibiza, embracing the world

One with nature

Onze One with Nature-collectie bestaat uit exclusieve luxesjaals van zeer hoogwaardige kwaliteit, met unieke designs gebaseerd op traditionele patronen uit de 17een 18eeeuw. De collectie is geïnspireerd op de moederschoot van ons bestaan: de natuur en zijn wonderlijke elementen en schoonheid. De veelzijdige creaties werden voornamelijk geweven uit duurzame alpacawol, al kregen andere hoogwaardige weefmaterialen zoals linnen, mohair en zijdewol een markante bijrol.

Originele kunstwerken

Tijdens het weefproces geeft topweefster San De Wilde altijd haar eigen toets aan zowel het design als de structuur van de sjaal. Het weven is een organisch proces, een state of mind. Passie en kunst worden verweven en elke creatie komt on the flow organisch tot leven aan het weefgetouw tijdens het intensieve manuele weefproces. Elke Wishfulfilling Weaving-creatie is daarom een uniek kunstwerk dat je je hele leven meedraagt over je schouders.

Droomsjaal à la carte

Doet onze One with Nature-collectie je dromen van een eigen unieke droomsjaal? Die wens helpt Wishfulfilling Weaving graag mee vervullen. Op individuele aanvraag creëert San De Wilde samen met de klant een eigen ontwerp op basis van wolsoorten en weefgaren, patroon, weeftechniek en details naar keuze.

COLLECTIE