Alpaca Farm & Weefstudio

Es Currals Alpacas Ibiza is de allereerste alpacaboerderij op Ibiza en bevindt zich in het rurale noorden van het eiland, op een authentieke finca in een prachtig natuurdecor.

Hier bevindt zich ook het kloppend hart van Wishfulfilling Weaving, de artisanale weefstudio waar met voornamelijk alpacawol exclusieve sjaals met de hand geweven worden op een traditionale houten weefgetouw.

Eén met de natuur.

We kozen de naam Es Currals – stallen in de lokale Ibicenc-taal – uit respect voor het prachtige eiland, zijn bewoners en tradities.

Van oude ambacht tot exclusief design.

Op traditionele houten weefgetouwen wordt de zonzachte wol met de hand geweven tot prachtige, unieke sjaalcreaties. Eeuwenoude weefpatronen krijgen zo een nieuw leven als exclusieve designstukken.

Sublieme alpacawol.

Onze alpaca’s zijn geselecteerd op basis van de topkwaliteit van hun vacht. In onze weefstudio spinnen, kleuren en verwerken we deze op de artisanale wijze tot prachtige weefgaren.

Alpaca's zijn zen.

Alpaca’s leveren niet enkel uitmuntende wol, maar hebben nog veel meer unieke kwaliteiten. Het zijn rustgevende dieren met een warm hart voor mens en kind en gaan volledig zen & zonnig door het leven. Perfect voor Ibiza, dus!